Отводнителни системи

безплатна доставка за поръчки над 200 лв

A description... За да отговори на високите изисквания на своите клиенти, Sifon.bg разполага с подробна информоция за качеството, визията и цените на богатия асортимент от артикули, които предлага. Продажните цени на всички стоки са в български лева и с включен ДДС, като не покриват разходите свързани с тяхната доставка.

 


Sifon.bg използва услугите на една от водещите куриерски компании в България - "Европът-2000" АД.

Повече за доставката:

За улеснение и по-добро качество на обслужване, съветваме своите клиенти да посочват точен и валиден адрес на доставка.

Разносът от страна на куриерската фирма зависи от населеното място, в което се намира. На територията на областните градове доставката се изпълнява в рамките на един работен ден. За по-малки градове и села, интервалът от време е в срок от 2 до 5 работни дни, от датата на потвърждаване на заявката. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразено вида й опаковка и транспорт, на посочения от потребителя адрес.

При условие, че клиентът не бъде намерен на съответния адрес или има други фактори възпрепятстващи предаването на стоката в срок на изпълнение, Sifon.bg Ви информира, че се освобождава от отговорността за доставката. В случай, че клиентът потвърди желанието си за получаване на стоката, дори след изтичането на определения срок, сме длъжни да Ви уведомим, че за негова сметка остават и допълнителните разходи по новата доставка.

Срок за доставка:

Срокът за доставката зависи от избрания от Вас начин на плащане. Ако методът на разплащане е чрез банков превод, то срокът започва да тече от момента, в който Sifon.bg получи постъпление от плащането на своя клиент.

Потребителят има право да откаже стоката и заплащането й, при условие, че доставеният артикул не съответства на заявения такъв от него.

''Европът-2000'' АД разполага с отлично изградена мрежа от офиси, приема и доставя пратки от/до всяка точка на страната. За надеждното им транспортиране разчита на собствен автопарк.

Офиси на  "ЕВРОПЪТ-2000" АД  в България:

Производители